Miksi eturivi?

Yhteinen päämäärämme on ylläpitää ehdotonta luottamusta ja arvostusta jäsenyritystemme kesken, mikä avaa uusia kaupan mahdollisuuksia. Siihen toimintamme perustuu.

Luottamus ja arvostus, ovat perusarvomme, joihin jokainen eturiviläinen sitoutuu omalla panostuksellaan – olemalla läsnä ja auttamalla muita. On tärkeää, että menestyt kanssamme ja yhdessä kykenemme tuottamaan bisneksellesi lisäarvoa.

Liity Eturiviin, kun haluat olla mukana rakentamassa uudenlaista verkostoa sekä olla osana oman alueesi bisneselämän kehittämisessä. Teemme myös paikallisesti hyvää tukemalla muun muassa Lasten Klinikoiden Kummien sekä Projekti Radikaalin toimintaa.

Kiinnostaako Eturivin paikka?

Tarjoamme parhaat näköalapaikat oman alansa huipuille – ovet ovat avoinna, mutta paikkoja rajoitetusti. Nyt on siis syytä toimia ja täyttää hakemus. Jäsenyrityksen vuosimaksu 600 € (alv. 0%) veloitetaan, kun hakemus on hyväksytty.

Kiitos yhteydenotostasi

Otamme sinuun yhteyttä ja lähetämme sinulle sähköpostiviestin. Tarvittaessa soitamme lisätietoja mahdolliseen jäsenyyteesi liittyen. Jos haluat lisätietoja jäsenasioihin liittyen, voit soittaa puheenjohtajallemme Jarre Heikkilälle: 044 537 7701